Επένδυση / Υποχρεώσεις και Πλεονεκτήματα

Νέες μορφές συνεργασίας Win Win, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Το μαγαζί που θα επεννδύσω θα είναι δικό μου ή της εταιρίας?

Στο πρώτο μοντέλο πλήρους επένδυσης, το κατάστημα είναι απολύτως δικό σου και η σύμβαση για τη παραμονή κάτω από το όνομα της Pizza Fan ανανεώνεται αυτόματα κάθε 5 χρόνια με την προϋπόθεση βέβαια ότι τηρούνται οι όροι της. Στο μοντέλο BFL το κατάστημα βρίσκεται στην πλήρη δικαιοδοσία σου, αλλά ανήκει στην εταιρία εκτός και εάν επανεπενδύσεις τα κέρδη σου και το αγοράσεις, οπότε και θα έχεις χαμηλότερα ποσοστά. Και στο μοντέλο BFL η σύμβαση δικαιόχρησης ανανεώνεται αυτόματα κάθε 5 χρόνια πάλι με την προϋπόθεση βέβαια ότι τηρούνται οι όροι της.  

Πόσο να επενδύσω; Υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι επένδυσης;

Η Pizza Fan είναι η μόνη εταιρία που έχει 2 ευέλικτα μοντέλα επένδυσης:

1. Πλήρους επένδυσης: 

Η πλήρης επένδυση franchise έχει αρχικό ύψος 130.000€ συν 20.000€ δικαίωμα εισόδου (entry fee).

2. Με εγγύηση BFL:

Στο μοντέλο BFL (Business Facility Lease), η εταιρία κάνει την επένδυση και εσύ καταθέτεις εγγύηση 40.000€ η οποία επιστρέφεται στην περίπτωση λύσης της συνεργασίας για οποιοδήποτε λόγο, συν 20.000€ δικαίωμα εισόδου (entry fee) που δεν επιστρέφονται. Η κατασκευή και ο εξοπλισμός στο μοντέλο BFL γίνεται με έξοδα της εταιρίας. Τη δυνατότητα εγγυημένης επένδυσης, μπορείς να την εκμεταλλευτείς εάν θέλεις να επενδύσεις σε περιοχές άμεσου ενδιαφέροντος της εταιρίας ή να αποκτήσεις ένα εταιρικό κατάστημα που ήδη λειτουργεί. 

Ποια είναι η προμήθεια που πρέπει να πληρώνω ως franchisee της Pizza Fan;

Τα δικαιώματα (royalties) για την χρήση του ονόματος Pizza Fan είναι το 7% των καθαρών πωλήσεων του καταστήματος στην περίπτωση του πρώτου μοντέλου franchise και το 9% στην περίπτωση του δεύτερου μοντέλου BFL.  

Πως λειτουργεί η διαφήμιση, το marketing, η στρατηγική των πωλήσεων και τι υποχρεώσεις έχω έναντι αυτών των υπηρεσιών;

Η Pizza Fan διαθέτει κεντρικό επιτελείο χάραξης στρατηγικής marketing 20 ατόμων, με τμήματα: Επεξεργασίας Δεδομένων (data mining), Εταιρικών Συνεργασιών, Media, Δημιουργικό, Παιδικών Πάρτυ, Εκδηλώσεων, Χορηγιών (έχουμε χορηγήσει με δωρεάν φαγητό μέχρι σήμερα 4.185 σχολεία, 1.447 αθλητικούς συλλόγους, 802 πολιτιστικές εκδηλώσεις και 605 κοινωνικούς φορείς). Με βάση τα δεδομένα των πωλήσεων και ανταγωνισμού, χαράζει την στρατηγική και υλοποιεί τις ενέργειες σε πανελλαδικό επίπεδο. Τα έξοδα των διαφημιστικών καμπανιών αντιστοιχούν στο 3% των καθαρών πωλήσεων του καταστήματος. Επιπλέον, ο κάθε franchisee πρέπει να ξοδεύει 3% για διαφήμισή του, σε τοπικό επίπεδο μηνιαίως. Επίσης η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο συνεργαζόμενων εταιριών Shopping Friends (100.000 εταιριών) που διακινούν στους πελάτες τους τα κουπόνια της.

Υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης της επένδυσης;

Όχι από την Pizza Fan (οι τράπεζες φυσικά έχουν διάφορα προγράμματα δανειοδότησης) αλλά στο 2ο μοντέλο, στην ουσία η επένδυση γίνεται από την εταιρία. 

Ενδιαφέρεστε;

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 210 685 6400, στείλτε μας email στο [email protected] ή συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος.

Trash