Εισαγωγή

Εισαγωγή

Χορηγίες

H PIZZA FAN έχει γίνει η πιο αγαπημένη πίτσα  στην Ελλάδα και αυτό το χρωστάει στην προτίμησή σας. Όλοι εμείς οι άνθρωποί της, νιώθουμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε αυτήν την προτίμηση, συμμετέχοντας στις τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις, στηρίζοντάς τις με δωρεάν γεύματα.

- Θέλουμε να είμαστε "εκεί" μαζί με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, στις πιο ανθρώπινες στιγμές τους.
- Θέλουμε μαζί να γευτούμε τη χαρά της προσφοράς.
- Θέλουμε να δώσουμε τη δικιά μας «Γεύση Συμμετοχής» στα κοινωνικά δρώμενα που συμβαίνουν γύρω μας.

Με κεντρικό σύνθημα «Γεύση Συμμετοχής» υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις Σχολείων, Συλλόγων, Κοινωνικών Φορέων και άλλων Πολιτιστικών Οργανισμών που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα, παρέχοντας δωρεάν τις αγαπημένες πίτσες μας.

Το πρόγραμμα στα 8 χρόνια λειτουργίας του έχει στηρίξει με δωρεάν φαγητό 6952 σχολεία, 2390 αθλητικούς συλλόγους, 1536 πολιτιστικές εκδηλώσεις και 1024 κοινωνικούς φορείς, σιτίζοντας πάνω από 500.000 ανθρώπους και συνεχίζουμε.

Εάν συμμετέχεις ή οργανώνεις μια εκδήλωση, συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Εφόσον η εκδήλωση πληρεί τα κριτήρια του προγράμματος μας, με χαρά θα την στηρίξουμε.

Facebook Youtube © Pizza Fan 2016
100% Greek
Οι τιμές online είναι οι τελικές τιμές συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., μετά από όλες τις εκπτώσεις (και του εκπτωτικού κουπονιού 50%), και δεν ισχύουν για τηλεφωνικές παραγγελίες. Σε όλες τις τιμές online γίνεται επιπλέον πίστωση 5% για την επόμενη παραγγελία σας.