Εισαγωγή

Εισαγωγή

Χορηγίες

H PIZZA FAN έχει γίνει η πιο αγαπημένη πίτσα στην Ελλάδα και αυτό το χρωστάει στην προτίμησή σας. Όλοι εμείς οι άνθρωποί της, νιώθουμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη, συμμετέχοντας στις τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις και στηρίζοντάς τες με τον πιο γευστικό τρόπο.

  • Θέλουμε να είμαστε «εκεί» μαζί με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, στις πιο ανθρώπινες στιγμές τους.

  • Θέλουμε μαζί να γευτούμε τη χαρά της προσφοράς.

  • Θέλουμε να δώσουμε τη δικιά μας «Γεύση Συμμετοχής» στα κοινωνικά δρώμενα που συμβαίνουν γύρω μας.

Με κεντρικό σύνθημα «Γεύση Συμμετοχής» υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις Σχολείων, Συλλόγων, Κοινωνικών Φορέων και άλλων Πολιτιστικών Οργανισμών που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Το πρόγραμμα χορηγιών βασίζεται στην προσφορά 1+1. Για κάθε πίτσα 8τμχ. που θα παραγγείλετε από εμάς, σας προσφέρουμε άλλη μία ίδια ΔΩΡΕΑΝ.

Το πρόγραμμα στα 9 χρόνια λειτουργίας του έχει στηρίξει 6.952 σχολεία, 2.390 αθλητικούς συλλόγους, 1.536 πολιτιστικές εκδηλώσεις και 1.024 κοινωνικούς φορείς, σιτίζοντας πάνω από 500.000 ανθρώπους και συνεχίζουμε.

Εάν συμμετέχετε ή οργανώνετε μια εκδήλωση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας. Εφόσον η εκδήλωση πληροί τα κριτήρια του προγράμματος μας, θα την στηρίξουμεμε πολλή χαρά.

Facebook Youtube © Pizza Fan 2016
100% Greek
Οι τιμές online είναι οι τελικές τιμές συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., μετά από όλες τις εκπτώσεις (και του εκπτωτικού κουπονιού 50%), και δεν ισχύουν για τηλεφωνικές παραγγελίες. Σε όλες τις τιμές online γίνεται επιπλέον πίστωση 5% για την επόμενη παραγγελία σας.