Περιγραφή Προγράμματος

H PIZZA FAN έχει γίνει η πιο αγαπημένη πίτσα στην Ελλάδα και αυτό το χρωστάει στην προτίμησή σας. Όλοι εμείς οι άνθρωποί της, νιώθουμε την ανάγκη να ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη, συμμετέχοντας στις τοπικές κοινωνικές εκδηλώσεις και στηρίζοντάς τες με τον πιο γευστικό τρόπο.

  • Θέλουμε να είμαστε «εκεί» μαζί με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται, στις πιο ανθρώπινες στιγμές τους.

  • Θέλουμε μαζί να γευτούμε τη χαρά της προσφοράς.

  • Θέλουμε να δώσουμε τη δικιά μας «Γεύση Συμμετοχής» στα κοινωνικά δρώμενα που συμβαίνουν γύρω μας.

Με κεντρικό σύνθημα «Γεύση Συμμετοχής» υποστηρίζουμε τις εκδηλώσεις Σχολείων & Αθλητικών Συλλόγων. Το πρόγραμμα χορηγιών βασίζεται στην προσφορά 1+1. Για κάθε πίτσα 8τμχ. που θα παραγγείλετε από εμάς, σας προσφέρουμε άλλη μία ίδια ΔΩΡΕΑΝ.

Στα 13 χρόνια λειτουργίας του προγράμματος, έχουμε στηρίξει πάνω από 10.000 εκδηλώσεις σε σχολεία και 6.000 αθλητικούς συλλόγους, ενώ έχουμε συνεισφέρει στην υλοποίηση πάνω από 2.000 πολιτιστικών εκδηλώσεων και 1.400 κοινωνικών φορέων.

Για το 2023 υποστηρίξαμε πάνω από 2.200 εκδηλώσεις εκπαιδευτικών και αθλητικών συλλόγων, ήμασταν κοντά στους Δήμους που διοργάνωσαν αιμοδοσίες και ζήτησαν τη υποστήριξη μας, κοντά στους εθελοντές που προστάτευαν τα δάση μας το καλοκαίρι και μάχονταν με τα γενικότερα καιρικά φαινόμενα και κυρίως ήμασταν κοντά σε κοινωνικούς φορείς, όπως τα Παιδικά Χωρία SOS Βάρης, τα Γενναία Παιδιά της Ελεπάπ, στο Ορφανοτροφείο του Βόλου.

Εάν συμμετέχετε ή διοργανώνετε μια εκδήλωση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας. Εφόσον η εκδήλωση πληροί τα κριτήρια του προγράμματος μας, θα την στηρίξουμε με πολλή χαρά.

Για τον έγκαιρο προγραμματισμό της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε τουλάχιστον 2-3 εργάσιμες ημέρες πριν από την εκδήλωσή σας.

Trash