2164004000
 
greek
english
Ψυχαγωγικά Προγράμματα

Ψυχαγωγικά Προγράμματα

...

FEAR THE DARK
Εάν το σκοτάδι είναι το αδύνατο σου σημείο τότε δεν μπορείς να συμμετέχεις σε αυτό το παιχνίδι. Ανακάλυψε τα όρια σου, ξεπέρασε τους φόβους σου και μάθε εάν αυτό που φοβάσαι είναι το σκοτάδι ή αυτό που κρύβεται εκεί.Πρόκειται για ένα εντελώς καινούργιο πρόγραμμα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Τα παιδιά πρέπει μέσα στο σκοτάδι και με τον χρόνο να τρέχει εναντίον τους να ανακαλύψουν και να αναγνωρίσουν αντικείμενα που δεν έχουν πάντα ευχάριστη υφή.Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω.  

Καραγκιόζης
Ο γνωστός σε όλους μας Καραγκιόζης ζωντανεύει μέσα από ξακουστό θέατρο σκιών, με πρωτότυπα κείμενα με μοντέρνα διάθεση και πολύ χιούμορ!

Dj party
Dj party που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους: ηχεία, φωτορυθμικά, καλωδιώσεις, μικρόφωνο και ό, τι άλλο χρειάζεστε για 1 αξέχαστο πάρτυ.

Sports Party
Basket, ποδόσφαιρό, bowling, golf, hockey … όλα τα αγαπημένα αθλήματα των παιδιών σε ένα πάρτι. Αθλητικά τουρνουά θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια. Τα παιδιά θα χωριστούν σε ομάδες, θα επιλέξουν όνομα και σύνθημα για την ομάδα τους. Οι γυμναστές μας θα καθοδηγήσουν και θα προπονήσουν τους μικρούς αθλητές. Αφού η προπόνηση ολοκληρωθεί οι ομάδες θα συμμετέχουν σε τουρνουά που θα τους οδηγήσουν στην κορυφή του βάθρου.                Καλύπτει έως 20 παίκτες.Προτεινόμενες ηλικίες 4-12 ετών.

MESSY Party
Σίγουρα θα διασκεδάσουν, σίγουρα θα λερωθούν και σίγουρα θα λερώσουν! Προτεινετε κυρίως για εξωτερικούς χώρους.Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω.  

Κλόουν - Animateur
Αστεία, απλά μαγικά κόλπα, μουσικοχορευτικά παιχνίδια, διαγωνισμοί και παιχνίδια κάθε λογής. Οι κλόουν μας βάφονται ελαφρά για να μην τρομάξουν οι μικροί μας φίλοι.

ZUMBA Party
Ξεσηκώνει και διασκεδάζει! Με αστείρευτη διάθεση και απίθανες χορευτικές δραστηριότητες για ένα απίθανο, χορευτικό παιδικό πάρτυ! Χορός και μουσικοκινητικά παιχνίδια zumba για μεγαλύτερες ηλικίες.Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω.  

HAPPY FEET
Μοναδικό και απίστευτα διασκεδαστικό! Ένα διαφορετικό μουσικοκινητικό πρόγραμμα που υπόσχεται να ξετρελάνει τα παιδιά! Χορός και μουσικοκινητικά για μικρότερες ηλικίες. Λίγο παλιότερο και γνωστό.Προτείνεται για ηλικίες 5-8 ετων.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
Το ιδανικό πακέτο αθλητικών παιχνιδιών για εξωτερικούς χώρους! Δραστηριότητες κίνησης, στόχοι και παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά! Με την προσθήκη της τοξοβολίας το πρόγραμμα γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστικό! Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω.

Dj και Εμψυχώτρια
Ο/Η Εμψυχωτής/τρια για 3 ώρες μαζί με τον μουσικό παραγωγό (Dj) απασχολεί τα παιδία με διαδραστικό πρόγραμμα μουσικοχορευτικά δρώμενα και τραγούδι.

SURVIVOR
Ένα εκρηκτικό πρόγραμμα δοκιμασιών και αντοχής! Για παίκτες έτοιμους να ξεπεράσουν τις αντοχές τους! Ένας στίβος μάχης για μαχητές επιβίωσης! (Εμπόδια, στόχοι, παιχνίδια ταχύτητας, στρατηγικής-ισσοροπίας) Μπορεί να καλύψει έως 20 παιδιά Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω.  

Black Out
Παιχνίδια αισθήσεων με δεμένα μάτια! Γλυκό ή πικρό; Ανανάς ή λεμόνι; Ποιος τολμάει να βάλει το χέρι του ή να δοκιμάσει πρώτος; Προτείνεται για ηλικίες 9-12 ετών.

OUTDOOR GAMES
Είναι απίθανο και είναι η νέα έκπληξη στα παιδικά πάρτι εξωτερικού χώρου! Μοναδικά παιχνίδια ταχύτητας,  ισορροπίας και δραστηριότητες ειδικά για μικρούς παίχτες! Είναι μια νέα εκδοχή των αθλητικών δραστηριοτήτων με παιχνίδια για πιο μικρά παιδιά.Έχει στόχους, εμπόδια, ψάρεμα και πολλά ακόμη, όλα προσαρμοσμένα για τις ηλικίες του προγράμματος. Προτείνεται για ηλικίες 4-6 ετων.  

BABY PARK (Εξοπλισμός)
Ο χώρος πλημμυρίζει με χρώμα από τα πολύχρωμα παιχνίδια και διαμορφώνεται σε ένα όμορφο, πολύχρωμο και ασφαλές περιβάλλον!  Τα παιδιά θα απασχοληθούν και θα παίξουν ξένοιαστα με παιχνίδια και δραστηριότητες ειδικά για τις μικρές ηλικίες. Διαθέτει μαλακό πάτωμα, πισίνα με μπαλάκια, τραπεζάκια με σκαμπό, τσουλήθρα, μαλακά παιχνίδια, τροχήλατα, τουβλάκια κατασκευών, αναδιπλούμενες σκηνές ώστε να περάσουν όμορφα και να απασχοληθούν δημιουργικά! Ιδανικό για μικρές ηλικίες, εως 1- 4 ετών.  

ΓΙΝΕ SUPER ΗΡΩΑΣ
  Το όνειρο κάθε παιδιού (και μεγάλου;) γίνεται πραγματικότητα!  Ήρθε η ώρα να γίνεις και εσύ ένας super ήρωας! Πολύ ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Έχει έντονα στοιχεία περιπέτειας. Τα παιδιά περνούν δοκιμασίες και πετυχαίνουν στόχους ειδικά διαμορφωμένους με στοιχεία από σούπερ ήρωες.Προτείνεται για ηλικίες 5-8 ετων

ΠΑΤΟΥΣΟΧΩΡΑ (Clown Party)
Οι ήρωες της ‘’Πατουσοχώρας’’ έρχονται για να σας εκπλήξουν! Είναι νέο! Είναι μοναδικό και είναι ειδικά προσαρμοσμένο για τις πολύ μικρές ηλικίες! Με αστεία, πρωτότυπα παιχνίδια! Piñata, bubbles και πολλές ακόμα μοναδικές εκπλήξεις! Μια ολοκαίνουργια εκδοχή ανιματερ με καινούργια παιχνίδια και δραστηριότητες ειδικά για τις μικρότερες ηλικίες. Ακόμα περιλαμβάνει πινιατούλα με μαλακές καραμέλες, μπουρμπουλήθρες, μπαλονοκατασκευές, face ή hand painting.Προτείνεται για ηλικίες 2-4 ετων.

ΕSCAPE ROOM Party
Βοήθησε την ομάδα σου να αποδράσει και γίνε ο ήρωας της παρέας! Για εκείνους που αγαπούν το μυστήριο!  Γρίφοι, κώδικες, μυστηριώδη αντικείμενα και ανακαλύψεις που αιφνιδιάζουν!  Οι παίκτες θα περάσουν δοκιμασίες και θα ακονίσουν τις δεξιότητες τους ώστε να λύσουν το μυστήριο! Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω μεχρι 12 Παιδια.  

Karaoke - Dj Party
Karaoke - Dj Party που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Οι στίχοι προβάλονται σε οθόνη, ηχεία, φωτορυθμικά, καλωδιώσεις, μικρόφωνο και ό, τι άλλο χρειάζεστε για 1 αξέχαστο πάρτυ. Όλος ο εξοπλισμός περιλαμβάνεται στην τιμή. Από εσας χρειάζεται μόνο το ρεύμα!  

MIN2WIN IT
Ένας πρωτότυπος συνδυασμός παιχνιδιών που απαιτούν ταχύτητα, ένταση, ομαδικότητα και πάνω από όλα ψυχραιμία! Τα παιδιά χωρίζονται σε 2 ομάδες και διαγωνίζονται ποια ομάδα θα καταφέρει μέσα σε 1 λεπτό να κερδίσει πρώτη την δοκιμασία. Αγωνία, Γέλιο, αλλά και πολλά ευτράπελα μιας και ο χρόνος είναι λίγος και οι δοκιμασίες δύσκολες… Προτείνεται για ηλικίες απο 9 ετών και πανω.  

Baby Party
Πρόγραμμα διαμορφωμένο από παιδαγωγούς ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 1 έως 4 ετών, το οποίο περιλαμβάνει μουσικοκινητικά παιχνίδια, δραστηριότητες αφής, θεατρικό παιχνίδι, δράσεις αντίληψης και ευστοχίας. Μετά από πολύ παιχνίδι και χορό θα μοιράσουμε στα παιδιά αγαπημένες μπαλονοκατασκευές σε όμορφα σχέδια και χρώματα!                                     Καλύπτει έως 12 παίκτες.Προτεινόμενες ηλικίες 1-4 ετών

ΠΥΤΖAΜΑ Party
Τα φώτα χαμηλώνουν και οι πυτζάμες παίρνουν την θέση τους. Όμως αυτή την φορά δεν είναι ώρα για ύπνο! Ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα που δεν θα στείλει τα παιδιά για ύπνο! Προτείνεται για μικρά σε αριθμό γκρουπ παιδιών. Έχει κωμικά παιχνίδια προκλήσεων και δραστηριότητες.Προτείνεται για ηλικίες από 9 ετών και πάνω.  

Τα Ίσια Ανάποδα - Χοροακροβατικά παιγνίδια
Με το ειδικό στρώμα ακροβατικών και τους επαγγελματίες ακροβάτες και χορευτές, διασκεδάζουμε μαθαίνοντας! Αφού έχουμε χορέψει ζούμπα, hip-hop, Latin κ.α. συνεχίζουμε με κατακόρυφο, ρόδες, τούμπες, γέφυρες και άλλα ακροβατικά που δεν θα πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε! Το πρόγραμμα προτείνεται για δύο ώρες για ηλικίες 6-12 ετών.

ΜΙΚΡΑ ΠΑΤΟΥΣΙΝΙΑ (Baby Party)
Τα ‘’Μικρά Πατουσίνια’’ είναι το ιδανικό πρόγραμμα για τις πολύ μικρές ηλικίες! Είναι δημιουργικό, παιχνιδιάρικο και πολύ διασκεδαστικό! Θα παίξουν με παιχνίδια που θα τους οξύνουν την περιέργεια, θα διασκεδάσουν με παραμύθια, θα δημιουργήσουν!  Το κουκλοθεατράκι θα τους εξάψει την φαντασία!  έχει παιχνίδια και δραστηριότητες μπεμπέ. Παραμύθια, κουκλοθεατράκι και δημιουργική απασχόληση (πλαστελίνες, ζωγραφική, τουβλάκια).Ιδανικό για μικρές ηλικίες 2- 4 ετών.

Spa Party
Ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο πρόγραμμα για τα κορίτσια μας. Βάψιμο νυχιών, face painting, και γυαλιστερά μαλλάκια! Προτείνεται για ηλικίες 5-18 ετών.

ΠΑΙΔOΤΟΠΟΣ (Εξοπλισμός)
Ένας όμορφος και ασφαλής παιδότοπος περιμένει τα παιδιά μικρότερων ηλικιών! Διαθέτει μαλακό πάτωμα, τσουλήθρα, αναδιπλούμενες σκηνές, πλαστικό σπιτάκι, τραπεζάκια με σκαμπό, τραμπαλίτσα, τουβλάκια κατασκευών, μαλακά παιχνίδια και τροχήλατα, πισίνα με μπαλάκια, τραμπολινάκι και μαξιλαράκια ώστε τα παιδιά να απασχοληθούν με ασφάλεια! Για πολύ μικρές ηλικίες 2 έως 4 ετών.

Ταχυδακτυλουργοί
Μαγικές εμφανίσεις και εξαφανίσεις αντικειμένων, παιχνίδια ψευδαισθήσεων, οφθαλμαπάτες και μαγικά τρικ!