Δελτία Τύπου

Νέα λαχταριστή καμπάνια για τα 20 χρόνια της PIZZA FAN

ΑΧ ΠΩΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ!
ΝΕΑ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ PIZZA FAN

Με μια λαχταριστή καμπάνια που γαργαλάει χαριτωμένα τις αισθήσεις με τα αρώματα του λιωμένου τυριού και της κόκκινης σάλτσας, γιορτάζει η Pizza Fan τα 20 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα.

Με χιούμορ και ευαισθησία, μοντέρνα εικονογράφηση και μουσική επένδυση που ξαφνιάζει ευχάριστα, η νέα καμπάνια είναι μια πραγματικά φρέσκια παρουσία στο τρέχον μιντιακό τοπίο. Το concept, το σενάριο και οι στίχοι του πρωτότυπου τραγουδιού, είναι του Ορφέα Αθανασίου, δημιουργικού διευθυντή με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και των παραγωγών animation.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια, εικονογράφηση και σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος σκηνοθέτης, animator και ισόβιο μέλος της Ακαδημίας Κινηματογράφου των Ηνωμένων Πολιτειών, Παναγιώτης Ράππας. Πρόκειται για τον κορυφαίο Έλληνα δημιουργό animation, που έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα στούντιο του Χόλυγουντ και υπήρξε συνεργάτης του Στήβεν Σπήλμπεργκ για πολλά χρόνια.

Η σύνθεση του τραγουδιού έγινε από τον μουσικό και συνθέτη Αντώνη Δελαπόρτα ενώ στο τραγούδι χαρίζει την υπέροχη φωνή του o αγαπημένος τενόρος της Λυρικής σκηνής, Μπάμπης Βελισσάριος.

Η Pizza Fan είναι μια καθαρά Ελληνική εταιρεία που κέρδισε με επιμονή, πρωτοποριακή οργάνωση και υψηλές διεθνείς προδιαγραφές μια ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά εστίασης.

Χάρη στα εξαιρετικά υλικά, τα αυθεντικά τυριά φυσικής ωρίμανσης, τη μεγαλύτερη ποικιλία από ζύμες και μεγέθη πίτσας και τις νέες πρωτότυπες γεύσεις, η Pizza Fan  είναι σήμερα η Νο1 Pizza στην Ελλάδα με 65 καταστήματα.

Trash